Get a free hosting or choose from the Best Web Hosting service
Română (România)English (United Kingdom)
 
Pregătește Competenții

Parteneri: Ungaria, România, Franța, Norvegia, Polonia, Marea Britanie, Portugalia, Grecia

Număr de referință: 2019-1-HU01-KA204-060959

Perioada de desfășurare: 01.09.2019 – 31.08.2022

Proiectul va contribui la îmbunătățirea șanselor de angajare a adulților cu dizabilități, oferindu-le o formare modulară pentru a deveni (co)formatori. Cu noile abilități și cunoștințe, își vor lărgi oportunitățile de muncă și își vor extinde posibilitățile pentru o viață activă și împlinită. În același timp, participanții vor putea să-și susțină colegii către piața muncii și, de asemenea, să susțină acele programe de formare / conștientizare în materie de egalitate concepute pentru angajatori, profesioniști în domeniul resurselor umane, decidenți care se dovedesc a fi un pas major spre o angajabilitate de succes a populației cu dizabilități.

Parteneriatul dezvoltă 2 rezultate intelectuale pentru a atinge obiectivele scrise mai sus:

1. Ghidul „Antrenează formatorul” este conceput pentru profesioniști și educatori / formatori adulți pentru a-i pregăti pentru a instrui participanții cu dizabilități (grup țintă) să devină co-instructori profesioniști sau susținători de la egal la egal.
2. Curriculumul de formare a co-instructorilor pentru formatorii cu dizabilități
Ambele IO sunt testate pe parcursul proiectului: IO1 ca formare de personal comun pe termen scurt și IO2 ca eveniment multiplicator în fiecare țară parteneră.
Testare: IO1
Partenerii organizează activități de învățare / predare / instruire în perioada proiectului.
Profesioniști, educatori, formatori ai partenerilor din proiect se învață / se învață reciproc cum să instruiască o persoană cu dizabilități pentru a deveni co-instructor.
Partenerii organizează o activitate de învățare / predare / instruire de 5 zile pentru experții partenerilor care vor instrui ulterior formatorii cu dizabilități (cel puțin 1-2 profesioniști / partener de proiect). Scopul acestei activități este de a pregăti profesioniștii pentru a oferi eficient o pregătire modulară pentru participanții cu dizabilități, pentru a-i pregăti să devină co-instructori în formarea de sensibilizare ulterioară.
Testarea IO2
Toți partenerii organizează evenimente de multiplicare pentru cursanții adulți cu dizabilități (participanții la programul de co-instructori care doresc să devină co-instructori în formarea de sensibilizare) pentru a testa rezultatul intelectual 2 (program dezvoltat de formare a co-instructorilor).
Rezultatele și rezultatele proiectului vor fi larg difuzate prin intermediul site-urilor web ale proiectului, site-urilor locale ale partenerilor și evenimentelor de multiplicare.
Toți partenerii organizează evenimente de multiplicare pentru ONG-uri, universități (dacă au studenți cu dizabilități), educatori, formatori și profesioniști interesați care lucrează pe domenii conexe (10-15 organizații) la finalul proiectului pentru a împărtăși experiențele sale despre proces și testare a programului de instruire pentru formatorii cu dizabilități. Participantii la evenimentele de multiplicare vor fi în principal profesori, educatori pentru adulți, profesioniști din universități conexe, ONG-uri care lucrează cu adulti cu dizabilități.
Se va dezvolta site-ul web al proiectului, iar parteneriatul va folosi și alte platforme online pentru a împărtăși rezultatele și experiențele proiectului.
 
Noutăți
Vizitatori online
Avem 20 vizitatori online
Vizitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi:27
mod_vvisit_counterIeri:0
mod_vvisit_counterUltima săptămână:0
mod_vvisit_counterUltima lună:0

IP-ul tău: 3.222.251.91
Login Form